Gràcia La Nostra Promoció a Gràcia
Gresca i Enrenou

És ple de vida, botigues, comerç, això implica moviment de vehicles i tot sovint un volum elevat de soroll.
Al cor de Gràcia en un carrer de vianants

Està al rovell de l’ou del barri, però te l’avantatge de tractar-se d’un carrer peatonal. Parlem d’un petit oasi dins la ciutat. Per tant fora soroll de cotxes i fora dificultats per dormir a la nit.
Carrers estrets
amb poca llum


Un dels que millor conserven les seves arrels. És un entramat de carrers estrets i plens d’encant però on de vegades la llum no hi arriba amb tota la seva força.
Sostres alts, bigues de fusta,
molta claror i sol


Té un tret fonamental, la lluminositat , altrament dit, claror i sol. Es tracta d’un inmoble amb pisos amb una alçada important on s’havien desenvolupat activitats artístiques. La claror és una característica íntrinseca d’aquest inmoble.
Problemes de Mobilitat

El brogit de Gracia fa que sempre els seus carrers estiguin plens de gent i d’activitats. Si fan festes com Sant Medir que convoquen gent d’arreu. Això implica problemes de mobilitat.
Disposa de Places d’aparcament, metro i autobús a 3 minuts

Té asociades unes places d’aparcament que us poden resoldre aquest problema.
Edificis amb història

Un barri amb la historia i tradició de Gràcia te la contrapartida d’un parc urbà on podem trobar edificis que ja tenen un bon grapat història acumulada a les seves parets i això no els permet tenir els serveis i comoditats de les noves vivendes.
Tot nou i
amb serveis moderns


Tenen ascensor i totes les facilitats i complements d’una vivenda de nova construcció, i amb un afegitó molt important, aquestes entitats són fruit d’una rehabilitació en la qual pots participar i decidir.
Entorn
Entorn Gràcia Entorn Gràcia Entorn Gràcia
imatges interior Planta Segona
Interior Segona Planta Interior Segona Planta
Interior Segona Planta Interior Segona Planta Interior Segona Planta
El Sol i la Nostra Promoció
Promoció
Planta 1a
Planta 2a - divisió en diferents entitats